بنفش شدن ال سی دی گوشی
بنفش شدن ال سی دی گوشی شاید مشکل رایجی نباشد و خیلی از کاربران حتی منظور ما را از این عبارت ندانند، اما برای کاربری که این وضعیت را تجربه کرده است این تنها یک عبارت نیست و یک وضعیت بد از خرابی ال سی دی گوشی است.
بنفش شدن ال سی دی موبایل به این معناست که درون لایه های ال سی دی شما یک واکنش شیمیایی رخ داده است که نتیجه این واکنش شیمیایی در ظاهر ال سی دی گوشی به شکل پخش شدن رنگ ها در هم و ظاهری کبود رنگ ظاهر میشود. عموما این موضوع بنفش شدن در ال سی دی ها از گوشه ها شروع میشود. شاید در ابتدای امر حتی به حدی ابعاد این مشکل کم و کوچک باشد که شما متوجه نشوید اما به مرور حتی اگر شما با گوشی کار هم نکنید این واکنش شیمیایی گسترده میشود و به سلول های کناری هم آسیب وارد میکند.
آیا میدانید علت خط افتادن بر روی صفحه گوشی چیست؟ بررسی ۳ علت اصلی بر روی گوشی های مختلف از جمله سامسونگ، آیفون، شیائومی و راه حل رفع آن
در نتیجه این موضوع شاهد پخش شدن رنگ بنفش در ال سی دی موبایل هستیم.
تبعات بنفش شدن ال سی دی گوشی در این است که امکان مشاهده تصویر به مرور در محل آسیب دیده از بین میرود. در اکثر موارد چون این واکنش شیمیایی درون لایه های نازک ال سی دی انجام میشود راهی برای جلوگیری از پخش نشدن و گسترش نیست.
گاهی روند پخش شدن رنگ بنفش ده دقیقه زمان میبرد و گاهی چند روز ؛ زمان پخش این واکنش و سرایتش در کل ال سی دی بسته به عاملی است که باعث این رخداد شده است.
علت بنفش شدن ال سی دی گوشی
علت بنفش شدن ال سی دی گوشی میتواند عوامل متعددی باشد اما نکته ی مهم این است که گاهی علت بنفش شدن ال سی دی موبایل برندهای مختلف هم با هم متفاوت است. در ادامه به علل کلی بنفش شدن ال سی دی موبایل میپردازیم:
۱. مشکلات نرم افزاری :
گاهی اوقات تنظیمات غلط و برنامه های مخرب ویروسی میتواند منجر به این مشکل شود اما تنها زمانی علت بنفش شدن ال سی دی موبایل این مورد است که گوشی شما از سری اسمارت فون های اقتصادی یا میان رده باشد و عموما در اسمارت فون های پرچم دار ما شاهد همچین مشکلاتی نیستیم.
گاهی علت بنفش شدن ال سی دی موبایل ، دمای بالایی است که cpu گوشی هنگام اجرا کردن برخی از برنامه ها ایجاد میکند در ادامه باید بگوییم که این مشکل هم عموما در اسمارت فون های اقتصادی انجام میشود.
۲. مشکلات سخت افزاری :
در زمانیکه علت بنفش شدن ال سی دی موبایل مشکلات سخت افزاری باشد یعنی پیکسل های ال سی دی گوشی شما دچار آسیبی شده است که در نتیجه این آسیب شما شاهد بنفش شدن ال سی دی خود هستید. عموما علت بنفش شدن ال سی دی موبایل در حالت سخت افزاری سقوط از ارتفاع ، وارد شدن فشار متمرکز و یا وارد شدن مایعات به داخل لایه های تاچ ال سی دی است.
حل مشکل بنفش شدن صفحه گوشی
حل مشکل بنفش شدن صفحه گوشی تا حد زیادی به این مرتبط است که علت چه بوده است.
اگر در اثر مشکلات نرم افزاری نظیر بدافزارها ال سی دی گوشی شما بنفش شده است پس احتمال اول این است که با ریست کردن گوشی این مشکل رفع شود، اما گفتنی است که در اغلب اوقات این رفع مشکل بنفش صفحه گوشی هم موقت است و پس از طی مدتی شاهد پخش مجدد رنگ ها خواهید بود.
برای چک کردن این مورد که در اثر برنامه های جانبی این مشکل رخ داده است یا مشکل از سیستم عامل و ویروس در برنامه های اصلی است میتوانید گوشی را روی حالت safe mode بگذارید. در قطع شدن برنامه های جانبی هم اسمارت فون خود را بررسی کنید.
راه حل دوم بررسی دما است . اگر دمای گوشی بالا است از کار کردن با آن و اجرا کردن اپلیکیشن های سنگین جدا بپرهیزید. در این حالت بهترین کار این است که گوشی را خاموش کنید تا برد دستگاه استراحت کند اما اگر امکان خاموشی دستگاه را در آن لحظه ندارید میتوانید پشت گوشی خود را روی یخ خشک بگذارید.
اما اگر در اثر وارد شدن ضربه یا فشار یا نصب محافظ صفحه uv به مشکل رنگی شدن صفحه برخورده اید تنها راه تعویض ال سی دی گوشی است.
علت رنگی شدن صفحه گوشی شیائومی
برند شیائومی یکی از برندهایی است که ما به کررات انواع نیاز به تعمیرات را در آن نظاره گریم. یکی از مشکلاتی که در میان این تعمیرات شایع است رنگی شدن صفحه گوشی شیائومی است.
مسئله مهم این است که گاهی پیش می آید که علت رنگی شدن صفحه گوشی شیائومی، نه وارد شدن ضربه و فشار است و نه ایرادات نرم افزاری که پیش از این به آن اشاره کردیم.
برند شیائومی در زمینه تولید باتری هایی با stand by بالا بسیار موفق است و حتی میتوان گفت وضوح دوربین خوبی را هم ارائه میدهد اما برد این دستگاه به شدت ضعیف است به همین سبب گاهی ما شاهد آبی شدن کامل صفحه هستیم و یا قرمز شدن تمام صفحه .
علت رنگی شدن صفحه گوشی شیائومی به رنگ های آبی و قرمز عموما از خرابی هارد یا cpu میاید . در برخی موارد این مشکل قابلیت رفع دارد و در برخی موارد هم راهی جز خرید یک برد کامل جدید نیست.
علت رنگی شدن صفحه گوشی شیائومی زمانیکه به رنگ بنفش است و بخشی از صفحه را گرفته به علت خرابی پیکسل های تاچ ال سی دی شیائومی است و در این حالت با تعویض ال سی دی شیائومی شما میتوانید گوشی خود را مانند روز اول در دست بگیرید.
در گوشی شیائومی بنفش شدن صفحه به علت دمای بالا و سوختن پیکسل های نمایشگر بسیار شایع است.
علت بنفش شدن صفحه گوشی آیفون
علت بنفش شدن صفحه گوشی آیفون به غیر از وارد شدن ضربه و فشار و مایعات میتواند نصب ناقص سیستم عامل باشد؛ اما این مشکلی است که ما عموما در آیفون سری ۱۱ به پایین شاهد آن بودیم. بعلاوه مشکل دیگری که منجر به بنفش شدن صفحه گوشی آیفون میشود مشکل در مدارهای داخلی گوشی و یا خرابی در آی سی تغذیه گوشی است .
برای رفع بنفش شدن صفحه گوشی آیفون قبل از هر چیز تنظیمات رنگ دستگاه را بررسی کنید که به درستی پیکربندی شده باشد.
علت رنگی شدن صفحه گوشی سامسونگ
علت رنگی شدن صفحه گوشی سامسونگ میتواند دلایل زیادی داشته باشد که البته اغلب این مشکلات در موارد نرم افزاری خلاصه میشود:
- برای مثال در گوشی سامسونگ برای محافظت از چشم قابلیت Eye Comfort Mode وجود دارد که با روشن کردن این آپشن رنگ صفحه را مایل به زرد یا خاکستری میکند.
- همچنین روشن کردن تنظیمات dark mode هم ممکن است صفحه گوشی را رنگش را تغییر دهد زیرا نور آبی را کاهش میدهد.
- همچنین ما در ال سی دی های edge مشکلی به اسم افتادن هاله ال سی دی را داریم . به این معنا که شما مدت زمانی را برای مثال روی صفحه کیبورد بوده اید و حال در تمام صفحات گوشی های خود هاله ای از کیبورد را مشاهده میکنید . عموما این هاله به رنگ صورتی هم هست.
- علت رنگی شدن صفحه گوشی سامسونگ به رنگ صورتی قرمز ، باز شدن لایه های سازنده ال سی دی از هم است که عموما این لایه ها ترکیبی از فسفر دارند.
- یکی از اسمارت فون های سامسونگ که هاله در آن به شدت پتانسیل ایجاد دارد گلکسی s8 است.
- اما از دیگر مشکلاتی که علت رنگی شدن صفحه گوشی سامسونگ است وارد شدن ضربه و یا برخورد مایعات است.
در کدام مدل از گوشی این مشکل بیشتر می باشد ؟
برندهای سامسونگ و شیائومی در میان تمام برندها بیشترین آمار ثبت مشکل بنفش شدن صفحه ال سی دی را دارند و ما در برند ایفون بسیار کمتر شاهد رخداد همچین مشکلی هستیم.
در میان برند سامسونگ هم اسمارت فون های میان رده سری a نظیر a50 و a31 بیشترین آمار ثبت مشکل بنفش شدن صفحه گوشی را دارند.
برای مشاهده ۹ روش تشخیص اصل و کپی بودن ال سی دی موبایل کلیک کنید.
ارتباط با ما
در پایان توصیه ما برای هر شخصی که نیاز به تعویض ال سی دی گوشی دارد ، مراجعه به مراکز معتبری است که در حضور خود مشتری فرایند تعویض را انجام میدهد .
گفتنی است که تعویض ال سی دی گوشی در تمام مدل ها و برندها نیاز به زمانی کمتر از یک ساعت دارد و تعمیرات موبایل اکسیژن تیم تمامی تعمیرات و تعویض ال سی دی گوشی ها را در حضور خود مشتری انجام میدهد، به نحوی که میتوانید قطعات و روند تعمیر دستگاه خود را مشاهده کنید.
جهت مشاوره و تعویض ال سی دی گوشی میتوانید با شماره ۰۹۱۲۶۲۶۲۸۵۲ تماس حاصل فرمایید.