Blog

نحوه تشخیص اصل و کپی بودن ال سی دی موبایل

توسط ۱۴۰۳/۰۸/۰۱

یک گوشی موبایل از قطعات متعددی به وجود آمده که هر کدام مسولیتی جداگانه دارند. شاید به ظاهر بتوان هر اسمارت فون را تقسیم به ۳ قطعه کلی کرد ؛ تاچ ال سی دی، برد و باتری، اما اگر کمی جزئی تر نگاه کنیم در واقع هر اسمارت فون متشکل از بی شمار قطعه است نظیر دوربین های جلو و پشت گوشی، آی سی های تغذیه و شارژ، اسپیکر و کپسول صدا، main bord و تعداد زیادی قطعات ریز و درشت دیگر که درون هر مدل گوشی هم وجود دارد.

همچنین بخوانید : چطور از ال سی دی گوشی مراقبت کنیم ؟

اما اگر بخواهیم میزان آسیب پذیری این قطعات را که کم هم نیستند اولویت بندی کنیم، بی شک نمایشگر یا همان تاچ ال سی دی در صدر جدول است . بعلاوه اگر بخواهیم تنها یک قطعه نام ببریم که رده کیفیت های زیادی از منظر اورجینال یا کپی بودن دارد و البته این تفاوت کیفیت در کارکرد هم نمود داشته باشد باز هم باید ال سی دی موبایل را در صدر جدول قرار دهیم .

فکر میکنم تا همین جا متوجه شده باشید که بررسی نحوه تشخیص اصل و کپی بودن ال سی دی موبایل تا چه حد حائز اهمیت است.

عموما ما زمانی سراغ کسب دانش در این مورد میرویم که در اثر اتفاقاتی مانند ضربه یا فشار و یا حتی برخورد مایعات، در بخش تصویر و یا عملکرد تاچ نمایشگر گوشی به مشکل برخورده باشیم. به زبان ساده اگر نیاز به تعویض ال سی دی گوشی دارید و قصد خرید ال سی را دارید این مقاله کلید نجات شما در تشخیص اصل و کپی ال سی دی است .

چگونگی تشخیص ال سی دی موبایل اصلی از کپی

روش های زیادی وجود دارد که میتوان به واسطه آن ال سی دی اورجینال را از ال سی دی کپی تشخیص دهید. برخی از این روش ها فقط مختص به گوشی سامسونگ است، اما برخی هم برای تمام برندهای اسمارت فون کارایی دارند.

  1. تفاوت در میزان روشنایی

تشخیص اصل و کپی بودن ال سی دی موبایل و تفاوت در میزان روشنایی

اولین تفاوت ال سی دی گوشی اصلی با کپی در میزان روشنایی است که نمایشگر قادر است تولید کند. روشنایی ال سی دی عددی است که نهایت میزان نوری که آن مدل دستگاه قادر است تولید کند را به کاربر میگوید. این نور باعث میشود حتی در محیط های پرنور و در معرض نور مستقیم خورشید هم خوانایی تصویر و متون از بین نرود.

در سایت جهانی GSMARENA با سرچ مدل گوشی خود میتوانید چارت مشخصات گوشیتان را مشاهده کنید. یکی از مواردی که در این چارت ذکر شده است میزان روشنایی ال سی دی اصلی است.

برای مثال ال سی دی سامسونگ گلکسی A53 دارای روشنایی ۸۰۰ نیت است که عددی قابل قبول با توجه به سال عرضه این مدل است، اما در ال سی دی کپی این مدل میزان روشنایی ۴۰۰ نیت دارد.

در نتیجه این تفاوت ما شاهد عدم خوانایی متون در ال سی دی کپی، در محیط باز و در نور خورشید هستیم. قطعا این موضوع ضعفی است که به سادگی نمیتوان از کنار آن رد شد.

  1. تفاوت در کیفیت عملکرد و اجرای دستورات تاچ گوشی

تفاوت دومی که در تمام برندهای گوشی هم بین ال سی دی اصلی و کپی وجود دارد در کیفیت عملکرد و اجرای دستورات تاچ از جانب کاربر است. هرچند که این مشکل در شکلهای مختلفی در رده کیفیت های کپی ممکن است رخ دهد، اما عموما مشکلات تاچی که در ال سی دی کپی شاهد آن هستیم موارد زیر است:

  • تاخیر در اجرای دستور تاچ
  • عدم تشخیص محل دقیق در اجرا (برای مثال در صفحه کیبورد گوشی شما ۱ را میزنید ولی ۲ زده میشود. همانطور که گفتیم محل دقیق تاچ را تشخیص نمیدهد)
  • در رده کیفیت های پایین کپی (حتی ال سی دی های کپی هم درجه کیفیت دارند) ما حتی شاهد کار نکردن تاچ در نوارهای طولی روی نمایشگر هستیم.
  1. تفاوت رزولوشن و کیفیت تصویر

تشخیص اصل و کپی بودن ال سی دی موبایل و تفاوت در رزولوشن ال سی دی

تفاوت رزولوشن و کیفیت تصویر هم مورد دیگری است که راهی برای تشخیص اصل و کپی بودن ال سی دی موبایل است. اگر بخواهیم این مورد را دقیق تر بررسی کنیم باید بپردازیم به فناوری ال سی دی گوشی .

یکی از نتایج این تفاوت فناوری ال سی دی اصلی و کپی در تفاوت کیفیت تصویر است که پیشتر به آن اشاره کردیم. اما نتایج دیگری هم هست مانند کاهش زاویه دید نمایشگر. برای مثال اگر ال سی دی اصلی گوشی شما بر فرض سوپرآمولد باشد، ال سی دی کپی را کیفیت IPS یا TFT میسازند تا قیمت کمتری داشته باشد.

  1. تفاوت در کادر تصویر

مورد دیگری که در اکثر برندها برای تشخیص اصل و کپی بودن ال سی دی موبایل میشناسیم تفاوت کادر تصویر است. برای مثال ال سی دی اصلی گلکسی A70 نسبت تصویر به پنل جلویی ۸۶ % را دارد اما ال سی دی کپی همین مدل کادر مشکی رنگ پهن تری را دارد و نسبت کادر تصویر به پنل جلویی آن حدود ۷۲ % است که یعنی فضای تصویر کوچکتر است .

  1. تفاوت در تعداد مقاومت های روی فلت ال سی دی

تشخیص اصل و کپی بودن ال سی دی موبایل و تفاوت در تعداد مقاومت های روی فلت ال سی دی

مورد دیگر در تفاوت ال سی دی اصلی با کپی تعداد مقاومت های روی فلت ال سی دی است. در ال سی دی کپی تعداد این مقاومت ها کمتر است و همین امر باعث تفاوت در جریان برق کشی از برد در آینده و در طی زمان استفاده میشود. بعلاوه روی فلت آن یک آی سی نصب است که موجب نوسان برق میشود.

همچنین این مورد سبب میشود که وقتی ال سی دی کپی نصب میکنید به مرور آی سی تغذیه گوشی شما خراب شود.

  1. تفاوت در زمان گارانتی

تفاوت دیگر ال سی دی اصلی و کپی در آن است که وقتی شما ال سی دی اصلی نصب میکنید گارانتی و مهلت تست از مجموعه اکسیژن تیم دریافت میکنید اما در ال سی دی کپی مهلت تستی به صورت کلی وجود ندارد.

  1. تفاوت در تعمیر

ال سی دی اصلی قابلیت تعمیر را دارد بدین معنا که اگر روزی مجدد به ال سی دی ضربه وارد کنید این کیفیت قابلیت تعویض گلس گوشی را دارد اما ال سی دی کپی چنین نیست.

  1. تفاوت در طول عمر

بی شمار مورد دیگر هم وجود دارد که در ال سی دی اورجینال و کپی متفاوت است، اما مهمترین تفاوت این دو کیفیت که در روز اول متوجه آن نخواهید شد، طول عمر است. طول عمر ال سی دی اصلی تا روزی است که خودتان آن را بشکنید و خراب کنید، اما ال سی دی کپی عموما عمری بین ۱۵ روز تا ۷ ماه دارد.

  1. تفاوت در فونت شماره سریال

تشخیص اصل و کپی بودن ال سی دی موبایل و تفاوت در فونت شماره سریال

بر روی تاچ ال سی دی ها شماره سریال هک شده است اگر شماره سریال بر روی تاچ lcd موجود نبود قطعا آن قطعه تقلبی می باشد همچنین اگر شماره سریال بسیار پر رنگ و واضح نوشته شده باشد نیز فیک می باشد. تاچ ال سی دی های اصل و اورجینال دارای شماره سریال با فونت ریز و کمرنگ می باشند.

کد تشخیص اصل بودن ال سی دی

بسیاری از منابع برای کد تشخیص اصل بودن ال سی دی سامسونگ و یا کد تشخیص اصل بودن ال سی دی شیائومی و آیفون و برندها بررسی کد IMEI را ذکر میکنند. به این نحو که شماره سریال دستگاه را از بخش تنظیمات گوشی با شماره سریال درج شده روی جعبه گوشی تطبیق میدهند و بعد با استفاده از همین شماره در سایت سامسونگ یا هر برند دیگر اصالت گوشی را بررسی میکنند.

آیا میدانید چه مواردی باعث خرابی ال سی دی موبایل می شود ؟

غافل از این مطلب که با یک سرچ ساده متوجه میشوید که کد IMEI برای برد دستگاه است. اگر خاطرتان باشد در ابتدا گفتیم که هر اسمارت فون از ۳ بخش کلی LCD و برد و باتری ساخته شده است . همانطور که گفتیم ال سی دی اسیب پذیرترین بخش است اما برد هم هسته مرکزی است و این شماره سریال هم برای برد است و نه ال سی دی گوشی.

علت قرار دادن این IMEI هم برای برد بدین منظور است که از سرقت دستگاه جلوگیری کند و همچنین مانند یک شماره شناسنامه برای هر اسمارت فون است، اما برای تشخیص اصل بودن ال سی دی سامسونگ یا آیفون راه های دیگری هم هست.

جدایی از ۹ روش تشخیص که در بالا گفتیم، هنگام خرید ال سی دی سامسونگ و یا هر برند دیگری باید دقت کنید که حتما پلمپ جعبه جلوی خود شما باز شود.

جعبه ال سی دی گوشی سامسونگ هم حتما باید ویتنام باشد. ویتنام بودن در ال سی دی سامسونگ به معنی اورجینال بودن و تولید توسط خود شرکت سامسونگ است. جعبه های کره و چین به ترتیب ال سی دی های تولید شرکت های تحت لیسانس و کپی هستند.

کد تشخیص اصل بودن ال سی دی آیفون هم در وجود ۳ آیکون :

  • DARK MODE
  • .LIGHT SHIFT
  • .TRUE TONE

در ال سی دی کپی آیفون، پس از تعویض ال سی دی گوشی، آیکون سوم یعنی true tone نمی آید.

ارتباط با ما

در پایان توصیه ما برای هر شخصی که نیاز به تعویض ال سی دی گوشی دارد، مراجعه به مراکز معتبری است که در حضور خود مشتری فرآیند تعویض را انجام میدهد. گفتنی است که تعویض ال سی دی گوشی در تمام مدل ها و برندها نیاز به زمانی کمتر از یک ساعت دارد و تعمیرات موبایل اکسیژن تیم تمامی تعمیرات و تعویض ال سی دی گوشی ها را در حضور خود مشتری انجام میدهد. به نحوی که میتوانید قطعات و روند تعمیر دستگاه خود را مشاهده کنید.

جهت مشاوره و تعویض ال سی دی گوشی میتوانید با شماره ۰۹۱۲۶۲۶۲۸۵۲ تماس حاصل فرمایید.

۵/۵ - (۲ امتیاز)

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    سبد خرید